Project
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Χ.Κ. ΑΒΕΤ
Ανάπτυξη, εγκατάσταση, εφαρμογή και υποστήριξη πιστοποίησης Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων ως προς BRC, IFS και ISO 22000
Η επιχείρηση με πολυετή εμπειρία στον κλάδο της παραγωγής βαλσάμικου ξυδιού, μουστάρδας και κρέμας βαλσάμικου έχει εδραιώσει τη φήμη της ως πρωτοπόρος στον τομέα της, προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς.
Η δέσμευση στην ποιότητα και την ασφάλεια των τροφίμων επιβεβαιώνεται μέσα από την υιοθέτηση τριών κορυφαίων διεθνών προτύπων: BRC (British Retail Consortium), IFS (International Featured Standards) και ISO 22000.
Η επιχείρηση με την εφαρμογή αυτών των προτύπων, συνεχίζει να πρωτοπορεί στον κλάδο της, προσφέροντας προϊόντα που συνδυάζουν ποιότητα, ασφάλεια και γεύση, ενισχύοντας τη θέση της τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά.


ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Χ.Κ. ΑΒΕΤ
Ανάπτυξη, εγκατάσταση, εφαρμογή και υποστήριξη πιστοποίησης Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων ως προς BRC, IFS και ISO 22000
Η επιχείρηση με πολυετή εμπειρία στον κλάδο της παραγωγής βαλσάμικου ξυδιού, μουστάρδας και κρέμας βαλσάμικου έχει εδραιώσει τη φήμη της ως πρωτοπόρος στον τομέα της, προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς.
Η δέσμευση στην ποιότητα και την ασφάλεια των τροφίμων επιβεβαιώνεται μέσα από την υιοθέτηση τριών κορυφαίων διεθνών προτύπων: BRC (British Retail Consortium), IFS (International Featured Standards) και ISO 22000.
Η επιχείρηση με την εφαρμογή αυτών των προτύπων, συνεχίζει να πρωτοπορεί στον κλάδο της, προσφέροντας προϊόντα που συνδυάζουν ποιότητα, ασφάλεια και γεύση, ενισχύοντας τη θέση της τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά.