icon icon

ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΚΟΤΡΟΤΣΟΣ ΙΚΕ

Ενεργειακή αποδοτικότητα, ποιοτικά κρασιά και εμπειρία γευσιγνωσίας

Η επιχείρηση παράγει κρασιά υψηλής ποιότητας, αξιοποιώντας επιλεγμένους αμπελώνες, όπου οι σταθερά συνεργαζόμενοι αμπελουργοί καλλιεργούν ελληνικές και διεθνείς ποικιλίες σταφυλιών με μεράκι και εξειδίκευση.
Στο πλαίσιο της ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητάς της, η επιχείρηση συμμετείχε επιτυχώς στη δράση, υλοποιώντας το επιχειρηματικό σχέδιο χωρίς καμία περικοπή δαπανών. Οι βασικοί άξονες του σχεδίου περιλάμβαναν:

  • Τη δημιουργία χώρου γευσιγνωσίας.
  • Την απόκτηση εξοπλισμού εξοικονόμησης ενέργειας.
  • Την αγορά ξύλινων βαρελιών παλαίωσης κρασιών.

Μέσω της επένδυσης, η επιχείρηση κατάφερε να αναβαθμίσει την παραγωγική της διαδικασία, βελτιώνοντας την ποιότητα των προϊόντων της και ενισχύοντας την ανταγωνιστική της θέση στην αγορά. Ο νέος χώρος γευσιγνωσίας ανέδειξε την εμπειρία των πελατών, ενώ ο εξοπλισμός εξοικονόμησης ενέργειας συνέβαλε στη βιωσιμότητα της παραγωγής. Παράλληλα, τα ξύλινα βαρέλια παλαίωσης αναβάθμισαν τη γεύση και τον χαρακτήρα των κρασιών, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία στο τελικό προϊόν.

ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΚΟΤΡΟΤΣΟΣ ΙΚΕ

Ενεργειακή αποδοτικότητα, ποιοτικά κρασιά και εμπειρία γευσιγνωσίας

Η επιχείρηση παράγει κρασιά υψηλής ποιότητας, αξιοποιώντας επιλεγμένους αμπελώνες, όπου οι σταθερά συνεργαζόμενοι αμπελουργοί καλλιεργούν ελληνικές και διεθνείς ποικιλίες σταφυλιών με μεράκι και εξειδίκευση.
Στο πλαίσιο της ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητάς της, η επιχείρηση συμμετείχε επιτυχώς στη δράση, υλοποιώντας το επιχειρηματικό σχέδιο χωρίς καμία περικοπή δαπανών. Οι βασικοί άξονες του σχεδίου περιλάμβαναν:

  • Τη δημιουργία χώρου γευσιγνωσίας.
  • Την απόκτηση εξοπλισμού εξοικονόμησης ενέργειας.
  • Την αγορά ξύλινων βαρελιών παλαίωσης κρασιών.

Μέσω της επένδυσης, η επιχείρηση κατάφερε να αναβαθμίσει την παραγωγική της διαδικασία, βελτιώνοντας την ποιότητα των προϊόντων της και ενισχύοντας την ανταγωνιστική της θέση στην αγορά. Ο νέος χώρος γευσιγνωσίας ανέδειξε την εμπειρία των πελατών, ενώ ο εξοπλισμός εξοικονόμησης ενέργειας συνέβαλε στη βιωσιμότητα της παραγωγής. Παράλληλα, τα ξύλινα βαρέλια παλαίωσης αναβάθμισαν τη γεύση και τον χαρακτήρα των κρασιών, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία στο τελικό προϊόν.

Στόχοι Επένδυσης

Βελτίωση της ποιότητας των παλαιωμένων κρασιών
Ανάδειξη της εμπειρίας των πελατών
Προώθηση της βιώσιμης παραγωγής
Μετάβαση στο περιεχόμενο