Loading...
Στοιχεία Επικοινωνίας:
Μαραθώνος 13, Πάτρα 26441
Τηλ.: 2610 524550
Fax: 2610 524471
Email: info@qlc.gr

Εκπαίδευση Προσωπικού


Τι είναι;


Το προσωπικό των επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται ή/και χειρίζονται με οποιονδήποτε τρόπο τρόφιμα συχνά οφείλεται για επιπτώσεις στην υγιεινή και ασφάλεια του τελικού προϊόντος. Η διατήρηση εκπαιδευμένου προσωπικού σε αυτές τις επιχειρήσεις αποτελεί νομική απαίτηση και καθοριστικό παράγοντα για τη σωστή λειτουργία των επιχειρήσεων.

Παρέχουμε εκπαιδευτικά προγράμματα στους χώρους των επιχειρήσεων, τα οποία στηρίζονται στους εθνικούς, κοινοτικούς και διεθνής κανόνες ορθής βιομηχανικής και υγιεινής πρακτικής, καθώς και στους κινδύνους των διεργασιών κάθε επιχείρησης.


Σε ποιους απευθύνεται;

Αφορά όλες τις επιχειρήσεις που παράγουν (πλην της πρωτογενής παραγωγής), επεξεργάζονται ή/και χειρίζονται τρόφιμα.


Πώς υλοποιείται;

Τα βασικά βήματα που ακολουθούνται για την εκπαίδευση του προσωπικού επιχειρήσεων είναι τα εξής:

  • Έλεγχος των υφιστάμενων διαδικασιών και συνθηκών παραγωγής της επιχείρησης
  • Καθορισμός των εκπαιδευτικών ενοτήτων βάσει των αναγκών της επιχείρησης
  • Προγραμματισμός υλοποίησης της εκπαίδευσης
  • Διεξαγωγή της εκπαίδευσης
  • Διεξαγωγή εξετάσεων (αν έχει προσυμφωνηθεί)
  • Έκδοση βεβαιώσεων συμμετοχής στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα


Τι οφέλη έχει;

Η διατήρηση σωστά εκπαιδευμένου προσωπικού μπορεί να έχει πολλαπλά οφέλη που πιθανόν να μη γίνουν άμεσα αντιληπτά όπως π.χ. η αποφυγή παραγωγής ελαττωματικής ή ακατάλληλης παρτίδας προϊόντων. Σίγουρα όμως οι επιχειρήσεις θα μπορέσουν να επωφεληθούν από τη μείωση των λαθών, την ευαισθητοποίηση του προσωπικού τους σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων, τη σωστή εφαρμογή μεθόδων και διαδικασιών παραγωγής και καθαρισμού, καθώς και τη βελτίωση της υγιεινής των χώρων της επιχείρησης.

 
Copyright © 2010 - 2024 ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ - Σύμβουλοι Πιστοποίησης Επιχειρήσεων Πάτρα